Toepassingen

Medische faciliteitenRely on Virkon sprayfles
• Routinematige desinfectie van harde oppervlakken, apparatuur, vloeren, muren en deuren in ziekenhuisafdelingen, klinieken en laboratoria.
• Breed spectrum desinfectie en decontaminatie van harde oppervlakken in klinische faciliteiten, zoals operatiekamers, intensive care-afdelingen en de spoedeisende hulp.
• Lichaamsvloeistoffen opruimen en ontsmetten

Laboratoria voor pathologie en bioveiligheid
• Routinematige reiniging en desinfecteren van harde oppervlakken en apparatuur *, zoals banken, vloeren, muren en deuren, kasten, centrifuges en pipetafvalpotten. Wellnessbranche
• Routinematige reiniging en desinfectie van harde oppervlakken zoals vloeren, muren, deuren en deurkrukken.

Woon- en verblijfplaatsen
• Routinematige desinfectie van harde oppervlakken, apparatuur *, meubels, vloeren, muren, deuren en deurkrukken in behandel- en gemeenschappelijke ruimtes, gangen en badkamers. **

Openbare ruimtes
• Routinematige desinfectie van oppervlakken, inclusief vloeren, looppaden, muren, deuren en deurkrukken.

Reiniging van harde oppervlakken en apparatuur & desinfectie
Het percentage ziekteverwekkende organismen dat na reiniging nog aanwezig is kan hoog genoeg zijn voor het veroorzaken van ernstige gezondheidsklachten bij patiënten en personeel. Het gebruik van een ontsmettingsmiddel met bewezen effectiviteit tegen virussen, bacteriën en schimmels, zoals Rely+On™ Virkon™, is essentieel.

Eenvoudig in gebruik
Gemakkelijk oplosbaar in (lauw) kraanwater. Rely+On™ Virkon™ kleurt roze in oplossing en blijft ten minste 5 dagen stabiel in een oplossing van 1:100 (1%). Informeer voor advies over stabiliteit van alternatieve oplossingen. Oplossingen kunnen via de gootsteen worden afgevoerd (met aansluiting op een rioolwaterzuiveringsinstallatie en in overeenstemming met lokale regelgeving).

Rely on toepassingen tabel

* Niet geschikt voor desinfectie van medische hulpmiddelen.
** Gebruikers moeten vóór gebruik altijd controleren op compatibiliteit met gevoelige materialen. Niet gebruiken op zachte metalen zoals messing of koper.
Niet aanbevolen voor gebruik op stoffering, textiel of tapijten.
Het gespecificeerde gebruik en geregistreerde claims kunnen per land verschillen. Neem contact op met LANXESS om landspecifiek goedgekeurd
gebruik te verifiëren.